İçeriğe geç

Big Chef Hangi Ülkelerde Var

BigChefs’in kaç şubesi var?

Şirket Profili Büyük Şefler, 2009 yılında Ankara’da kurulmuş olup; BigChefs, Numnum ve Buselik markalarıyla; 2 Ocak 2024 itibarıyla: Türkiye’de 25 şehirde 109 şube; Yurt dışında 8 ülkede 11 şube olmak üzere toplam 120 şube ile temsil edilmektedir.

Big Chef nerenin markası?

2007 yılında Ankara’da kurulan grubun ana markası olan ve menüsünde ve servis anlayışında yerel ürün, yerel lezzet, kadın üreticiler ve sürdürülebilirlik kavramlarını yaratıcı bir şekilde kullanan Türkiye’nin lider tam hizmet restoran zinciri markası BigChefs; ilk yurt dışı şubesini 2014 yılında, ilk Avrupa şubesini ise 2019 yılında açtı.

Big Chef’in sahibi kim?

Big Chefs’in kurucusu Gamze Cizreli iş dünyasının başarılı isimlerinden biri. Diyarbakır doğumlu Cizreli kendini Anadolu kadını olarak görüyor.

BigChefs hisse kimin?

Big Chefs’in üst düzey yöneticileri şirketin hissedarı oluyor. Şirketin kurucu ortaklarından Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, yönetime sundukları avantajlı hisse alım fırsatı sayesinde şirkette hisse sahibi oldu.

BigChefs hangi ülkelerde var?

Gamze Cizreli’nin kurduğu başarılı markanın yurt dışında Almanya, Azerbaycan, Belçika, Kazakistan, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da şubeleri bulunuyor.

Big Chef’de alkol var mı?

Alkol var ama sadece 33 içki. Fiyatlar biraz daha yüksek.

Big Chef franchise ne kadar?

– Yurt dışında birden fazla şube açmak için master franchise anlaşmaları imzalanıyor. – Bu nedenle giriş fiyatı ülke ve pazar koşullarına göre değişebiliyor. – Günümüzde anahtar teslim bir Big Chefs restoranının maliyeti, restoranın büyüklüğüne ve lokasyonuna bağlı olarak yaklaşık 800.000 dolar civarında.

Saruhan Tan kaç yaşında?

Saruhan Tan, Eylül 1971’de İstanbul’da doğdu, 1988’de Şişli Terakki Lisesi’nden mezun oldu ve yüksek öğrenimini İngiltere’de Schiller International Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

BigChefs neyi meşhur?

BigChefs menümüzde sokak lezzetleri kategorisinde Köfte Ruloları, Tantuni Ruloları, Kumru Ruloları ve Tavuk BBQ Ruloları yer alıyor. Dünyanın lezzetlerinden biri olan rulo ekmeği kültürümüzle birleştirerek yarattığımız sokak lezzetlerimiz yılın trendleri arasında yer alıyor.

Big chef ne demek?

BigChefs, Gamze Cizreli tarafından 2007 yılında kurulan Ankara merkezli bir restoran zinciridir. Şirket bugün Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa’da 65’ten fazla şubeyle faaliyet göstermektedir.

Quick China’yı kim kurdu?

Quick China markasının kurucu ortağı Ali Doğan ile Kerzz iş birliği hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ali Doğan, “Özgün ve farklı lezzetler arayanların gözdesi haline gelen Quick China, birçok ilde şubesi bulunan trend bir marka haline geldi.” dedi.

Altan Kosovalı kimdir?

Altan Kosova, BigChefs CEO’su oldu. 2018 yılında başlayan BigChefs kariyerinde birçok başarıya imza atan ve şirketin büyümesinde aktif rol oynayan markanın deneyimli yöneticisi Altan Kosova, CEO’luğa terfi etti. BigChefs restoran zinciri markasının CEO pozisyonuna yeni bir isim atandı.

Big Chef Türkiye’de kaç şubesi var?

Şirket Profili Büyük Şefler, 2009 yılında Ankara’da kurulmuş olup; BigChefs, Numnum ve Buselik markalarıyla; 1 Temmuz 2023 itibarıyla: Türkiye’de 24 şehirde 102 şube; Yurt dışında 7 ülkede 9 şube olmak üzere toplam 111 şube ile temsil edilmektedir.

BigChefs hisse helal mi?

Borsa İstanbul’un yayınladığı son bilgilere göre Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BIGCH) katılım endeksi kriterlerini karşılamıyor ve BIST katılım endeksinde yer almıyor. Helal hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun görülmüyor.

Big hangi ülkenin markası?

Türkiye’nin ilk sıvı dolu sakızı Center Fresh, yıllardır tüketicilere “ferahlık şelalesi” sunuyor. Sakız denince akla ilk gelen marka olan Big Babol, özellikle çocuklar arasında en çok tercih edilen sakız markası.

Big Chef franchise ne kadar?

– Yurt dışında birden fazla şube açmak için master franchise anlaşmaları imzalanıyor. – Bu nedenle giriş fiyatı ülke ve pazar koşullarına göre değişebiliyor. – Günümüzde anahtar teslim bir Big Chefs restoranının maliyeti, restoranın büyüklüğüne ve lokasyonuna bağlı olarak yaklaşık 800.000 dolar civarında.

BigChefs ismi nereden gelir?

BigChefs, adını Gamze Cizreli ve bahsettiğim üç şefin hikayesinden alıyor. Yarattığı markanın öne çıkmasını ve farklılaşmasını hedefleyen Cizreli, 24 saat açık olacak ilk şubesini açtı.

Saruhan Tan kaç yaşında?

Saruhan Tan, Eylül 1971’de İstanbul’da doğdu, 1988’de Şişli Terakki Lisesi’nden mezun oldu ve yüksek öğrenimini İngiltere’de Schiller International Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Num Num kimin?

2012 yılında yatırım yaptığımız İstanbul Gıda ve İçecek Grubu’nun bir parçası olan NumNum, kurucu ortağı Şef Mehmet Gürs’e göre “fark yaratma” amacıyla kuruldu. 8 yıllık ortaklığımızın ardından 2020’nin başlarında aynı sektörde faaliyet gösteren Big Chefs’e tüm hisselerimizi sattık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mecidiyeköy escort Gaziantep Ucuz Escort